Alle kennisgroepen

Wil je graag gaan samenwerken en kennis uitwisselen in een groep die bestaat uit mensen in jouw werkveld? Meld je dan hieronder aan voor één of meerdere van onze kennisgroepen  Kies de juiste registratie door hier onder op een button te klikken:

Voorschoolse en vroegschoolse educatie

Ben jij als pedagogisch medewerker/ster, leidinggevende of directielid werkzaam in de voorschoolse en vroegschoolse educatie en op zoek naar concrete handvatten, praktijkvoorbeelden en inspiratie rondom de structurele invulling van mediawijsheid? Of heb jij juist heel veel ervaring hiermee en wil je je kennis delen? Meld je dan nu aan voor deze kennisgroep en ga samen online samenwerken en kennis delen!

Registreer  of ga gelijk naar de groep


Primair onderwijs

Ben jij als onderwijzer, leidinggevende of directielid werkzaam in het primair onderwijs en op zoek naar concrete handvatten, praktijkvoorbeelden en inspiratie rondom de structurele invulling van mediawijsheid? Of heb jij juist heel veel ervaring hiermee en wil je je kennis delen? Meld je dan nu aan voor deze kennisgroep en ga samen online samenwerken en kennis delen!

Registreer of ga gelijk naar de groep


Voortgezet onderwijs

Ben jij als docent, leidinggevende of directielid werkzaam in het voortgezet onderwijs en op zoek naar concrete handvatten, praktijkvoorbeelden en inspiratie rondom de structurele invulling van mediawijsheid? Of heb jij juist heel veel ervaring hiermee en wil je je kennis delen? Meld je dan nu aan voor deze kennisgroep en ga samen online samenwerken en kennis delen!

Registreer of ga gelijk naar de groep


Middelbaar beroeps onderwijs

Ben jij als docent, leidinggevende of directielid werkzaam in het middelbaar beroeps onderwijs en op zoek naar concrete handvatten, praktijkvoorbeelden en inspiratie rondom de structurele invulling van mediawijsheid? Of heb jij juist heel veel ervaring hiermee en wil je je kennis delen? Meld je dan nu aan voor deze kennisgroep en ga samen online samenwerken en kennis delen!

Registreer  of ga gelijk naar de groep


Hoger beroeps onderwijs

Ben jij als docent, leidinggevende of directielid werkzaam in het hoger beroeps onderwijs en op zoek naar concrete handvatten, praktijkvoorbeelden en inspiratie rondom de structurele invulling van mediawijsheid? Of heb jij juist heel veel ervaring hiermee en wil je je kennis delen? Meld je dan nu aan voor deze kennisgroep en ga samen online samenwerken en kennis delen!

Registreer of ga gelijk naar de groep


Leijgraaf

Ben jij docent niveau 2+ van ROC De Leijgraaf? Deze kennisgroep is
opgericht om kennis, ervaringen en inspiratie met elkaar te delen
rondom het thema digitale geletterdheid voor MBO-studenten.

Startpunt is de workshop van 26 juni jl., waarin jullie aan de slag gingen met vier thema's: sexting, smartphonegebruik in de klas, nepnieuws en social media. Doel van de workshop was jullie handvatten te geven om met de thema's aan de slag te gaan in jullie klas. Jullie ervaringen kunnen jullie in deze groep delen.

Registreer of ga gelijk naar deze besloten groep!


Orion-scholen

Ben je werkzaam op één van de Orion-scholen? Word dan lid van deze kennisgroep rondom digitale geletterdheid in de klas en nodig collega’s ook uit lid te worden! 

Registreer of ga gelijk naar deze besloten groep!


MBO De Rooi Pannen Breda

Ben jij docent LB en/of burgerschap van De Rooi Pannen? Deze kennisgroep is opgericht om kennis, ervaringen en inspiratie met elkaar te delen rondom het thema mediawijsheid in de LB-les.

Startpunt is de workshop van 10 oktober 2017 waarin we jullie verschillende lessen, opdrachten en tools hebben laten zien die jullie kunnen inzetten in het vak LB en/of burgerschap. Alle informatie uit de workshop is terug te vinden in deze groep. Daarnaast nodigen we jullie uit in deze kennisgroep met elkaar en ons te communiceren over de verdere inrichting van het vak LB, jullie ervaringen en de ondersteuning die jullie nog nodig hebben.

Registreer of ga gelijk naar deze besloten groep!


Maakonderwijs                                           

Deze kennisgroep is specifiek toegespitst op maakonderwijs. Kom in deze groep kennis, ervaringen en inspiratie delen of halen rondom dit thema. Blijf geïnformeerd en raak geïnspireerd om een structurele invulling aan maakonderwijs te geven binnen jouw onderwijs- of bibliotheekinstelling.

Registreer of ga gelijk naar de groep


Mediacoaches Brabant

Deze kennisgroep is specifiek gericht op Brabantse mediacoaches. Kom in deze groep kennis, ervaringen en inspiratie delen of halen rondom digitale geletterdheid.

Registreer of ga gelijk naar de groep